Passa al contingut principal

NAFFCO

                            Naffco

     PERFIL DE NAFFCO

Empresa que ja ha fet els seus 25 anys de vida i que es dedica a la producció de tota classe d'aparells de protecció contra el foc en totes les seves diverses vessants. Cobreix la protecció preventiva i l'extinció  mitjançant un programa força extens d'equipaments i vehicles de tot tipus. Sota Certificacions ISO, UL entre altres.
La seu central a Dubai, disposa de fàbrica amb una extensió de 3 milions de peus quadrats, on es construeixen tota classe de unitats i vehicles específics, així com també Ambulàncies totalment equipades. La seva força personal es a l'entorn de  les 15.000 persones i 2.000 enginyers. 

SECTORS DE NEGOCI

A la seva plana a Internet, que es pot consultar en 9 idiomes,  identifiquen diversos sectors de negoci, tots ells relacionats amb la protecció contra el foc, i on s'especifiquen les divisions de Policia i Militar, Tramvies i Metro, Aeroports i aviació, Entreteniment i Oci, Hospitalari, Mines, Petroquímic i Residencial.
En el catàleg que ens varen donar a la Interschutz 2015 hi han algunes imatges de vehicles anti-avalots, blindats o no, així com d'altres, que també es poden visualitzar a la xarxa. 

VEHICLES QUE OFEREIXEN

En quant als braços elevadors utilitzen tecnologia externa ben coneguda i solvent. En cap moment es fa esment de quines bombes d'incendis utilitzen pels vehicles que construeixen. 
Els vehicles ARFF els ofereixen sobre xassís americà o europeu, segons preferència de cada client. La resta de vehicles els equipen sobre xassís majoritàriament europeu, exceptuant els vehicles lleugers de rescat i d'intervenció ràpida, que sembla ho solen fer sobre plataformes americanes, GMC, Ford o de la japonesa NISSAN.
CATÀLEG OFICIAL INTERSCHUTZ 2015

                        
  
        
                                                                                                                                                                                                                                                       
    
                                                                                                                                                                                                      
 

 


                

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

FIMESA - EL PRODIGI ESPANYOL

Actualment desapareguda, FIMESA (Financiera Mecánico Eléctrica, S. A.) amb fàbrica a Madrid, va ser un dels grans fabricants de vehicles i equipaments contra incendis a l'estat espanyol. Pertanyia al conglomerat d'empreses financeres i constructores que va fer fallida GRUPO SOFICO i tot i que alguns diuen que encara continua a la mateixa adreça, el cert es que a ningú li han donat resposta. La història del GRUPO SOFICO propietària de FIMESA, sembla que s'acaba al 1974 amb una querella criminal per estafa d'un rendista de Barcelona que els va denunciar . Però passem al que ens interessa, la producció de vehicles de bombers sobre xassís principalment de Pegaso, però també en van utilitzar d'altres, com aquest que veiem a continuació. Autobomba pesant sobre Chrysler - Barreiros de 170 CV. Tanc de 4.500 l. i escuma. Bomba Guinard de bronze, 2000 l/m de caudal màxim a una pressió de 32 kg/cm2.  Excepcional unitat sobre xassís Pegaso 1060, amb doble

MAGIRUS - MARCANT CAMÍ

                          Si cap constructor es reconegut pel seu nom i apreciat arreu del mon, sense cap dubte aquest es l'alemany MAGIRUS. Des del 1864, any que Conrad Dietrich Magirus la va fundar, ha estat, fins no fa massa anys, la única empresa que ha construït els seus vehicles per als bombers integralment, es a dir, tant la part motriu com els motors i la part específica com les bombes d'incendi, i sobre  tot les escales, tot es   muntava a la seu de ULM al Bayern.  La DEUTZ original, establerta al barri Deutz de Colònia (Nordrhein Westfalen) amb el nom inicial de Nicolaus August Otto al 1864 essent la primera fàbrica mundial de motors,  va adquirir al 1 de gener de 1936, la CD Magirus AG, establerta a Ulm (Freistaat Bayern ). Un dels primers resultats d'aquell moviment propiciat per les autoritats del règim nazi, va ser la suspensió automàtica de la construcció de motors Magirus. http://www.koeln.de/ http://www.ulm.de/start.3080.htm Aquest

GYM - CONTRAINSA - GONZÁLEZ Y MARTÍN - HISTÒRIA DEL RACOR BARCELONA

Catàleg general 1988 - Col·lecció  particular Manel Biete L'empresa GYM - CONTRAINSA la va fundar l'enginyer Martín Ángel Martin Rodríguez al 1977 i va ser l'impulsor a l'estat, de la millora del racor de mànegues tipus Barcelona i la estandardització obligatòria a tot el territori espanyol, a cop de decret, a l'estil del sistema de govern espanyol.  Varen fabricar una quantitat important de vehicles de bombers arreu de l'estat i encara en feien desprès de que FIMESA o DCI desapareguessin.  Aquests son els vehicles que a la darrera pàgina dels seus catàlegs del 1977 i del 1988 mostraven, com si realment la producció de vehicles que fabricaven no tingués importància. Catàleg del 1977 on es poden apreciar diversos vehicles - Col·lecció particular Manel Biete I aquí el de 1988 - Col·lecció particular Manel Biete   Desconec si varen editar catàlegs més a l'alçada dels temps i també si a data d'avui