diumenge, 9 d’octubre de 2016

INTERSCHUTZ 2015 - VEHICLES EXTINTORS - MAGIRUS


Amb més de 12 referències en catàleg de vehicles extintors sota normes, i una infinitat de possibilitats que ofereix la tecnología i el know-how de Magirus, no es d'estranyar que els vehicles exposats a la INTERSCHUTZ a Hannover fossin legió.

Primerament podreu veure els vehicles sota normes i per usos diguem-ne habituals, com auto tancs amb bomba per entorns urbans, rurals i industrials, de categories lleugers mitjans o pesants.

Més a vall, veureu el sistema de turbina autònom o sobre vehicle anomenat AIRCORE TAF. 


TSF-W i  MLF
LLEUGERS

Els tancs bomba lleugers TSF i MLF son vehicles sobre xassís IVECO DAILY (o d'altres constructors sota comanda) de 6 fins a 7,5 tones, amb tracció 4 x 2 o 4 x 4, equipats amb tanc d'aigua de 500 litres, bomba integrada (MLF) o bomba portàtil (TSF) i donada la seva gran capacitat d'espai, poden dur una gran quantitat d'aparellatge de salvament i extinció. La cabina pot integrar fins a 1 5 bombers i es pot demanar també amb integració dels ERA als seients.


CATÀLEG MAGIRUS TSF - W 

CATÀLEG MAGIRUS MLFMAGIRUS MLF - Bombers de Hannover Recinte exhibició i proves a INTERSCHUTZ 2015
  

HLF - 10, 20 , KATS  i TLF - 3000, 4000.
MITJANS

En aquest grup, MAGIRUS ofereix 7 opcions que permeten ja unes àmplies possibilitats de material i de agents extintors, de tal forma que en quant al volum dels tancs comencen amb un mínim de 2.000 litres d'aigua (HLF-10) arribant fins els 4.000 litres en el cas dels TLF-4000. Amb excepció dels TLF-3000 i 4000 que se subministren sobre xassís 4 x 4, la resta de vehicles es poden demanar amb versions 4 x 2 i també 4 x 4.


MAGIRUS HLF-10 ALL WHEEL i S


MAGIRUS HLF-20 ALL WHEEL i SMAGIRUS LF-KATS
MAGIRUS TLF-3000 i 4000MAGIRUS AIRCORE TURBINE TAF


La companyia italiana EmiControls es la dissenyadora d'aquestes turbines que permeten, mitjançant aigua o escuma polvoritzada impulsada per una hèlix de grans dimensions, projectar el corrent amb un ampli ventall que ofega literalment el foc, sense necessitar quantitats ingents d'aigua.

El sistema es l'evolució dels canons de neu per complexes d'esquí que la companyia mare TechnoAlpin, fundada a Bolzano (Itàlia) al 1990, va dissenyar i que al 2011 va re- dissenyar  per altres aplicacions fundant la EmiControls.

Al 2015, va signar un acord amb MAGIRUS GmbH per tal que aquesta s'ocupes de distribuir aquests sistemes sobre vehicles amb el nom MAGIRUS AIRCORE.   Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada