dijous, 20 d’octubre de 2016

INTERSCHUTZ 2015 - MAGIRUS VEHICLES EXTINTORS ARFF PER AEROPORTS

Aquests eren els vehicles que MAGIRUS va exhibir com a ARFF (Airport and Rescue Firefighting)a Hannover. Les característiques principals d'aquests vehicles son, per un costat, la enorme capacitat d'elements extintors que poden dur, principalment aigua, escuma i en alguns casos i com a opció, pols, i que com a mínim son de 9.000 litres d'aigua.
Per altra banda, la gran velocitat que poden desenvolupar, amb una elevada acceleració. 
Estem parlant de puntes de fins a 135 kms/hora, i de 25 segons de 0 a 100 kms/hora segons versió. Si tenim en compte que aquests gegants poden arribar a desplaçar fins a 52.000 kgs, podem imaginar la potència que tot el conjunt té disponible, que poden estar en el cas dels 8x8, als voltants dels 794 kW / 1080 PS (EURO III). 
Però també s'ha de tenir en compte que les bombes  per projectar aigua, per exemple, tenen uns caudals de 9.000 litres/minut a 10 bars. Es a dir, si llencen aigua sense control en 1 minut i escaig, buiden tot el tanc.MODELS

El primer d'ells, un DRAGON X6 TEP ja estava acabat per a AENA, l'operador dels aeroports estatals espanyols.
Els següents SUPERDRAGON X8, sembla que encara no tenien operador o client assignat. Hi ha una versió amb xassís llarg i distancia entre eixos de 505 cms (LWB) i una versió amb xassís curt de 405 cms (SWB). 

Catàleg de la versió curta LWBEl de la exhibició era el de xassís llarg LWB


Finalment els models IMPACT X6 i SUPERIMPACT X6


MAGIRUS SUPERIMPACT X6
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada