dissabte, 24 de setembre de 2016

ALCO MONITORS - ALBACH & CO.Fàbrica especial d'aparells per extinció d'incendisUna mica d'història, establerta al 1871 com a ALBACH (Alemanya), desenvolupa la marca ALCO. Al 1904 s'estableix Hornung, desprès passarà a nomenar-se AWG, nom de la actual propietària de ALCO. Al 1965, els monitors ja es poden controlar remotament i es comencen a utilitzar als escenaris de teatre. Al 1968 es dissenyen i construeixen 2 monitors per la companyia de petrolis  Uncle John a Holmenkolm a Noruega. El caudal es de  80,000 l/min. Al 2011 la companyia  Lancier Hydraulik GmbH es integrada a AWG  i es trasllada a  Giengen. Al 2012 la  Albach GmbH & Co. KG s'integra a la AWG i es desplaça a  Ballendorf.

Quan la necessitat de caudals per extingir tota classe de focs ultrapassa la normalitat i es requereixen volums equivalents a un contenidor de mercaderies cada minut, es quan els monitors ALCO agafen la paraula.

Ja sigui sobre plataformes estacionàries a refineries de petrolis, plantes químiques o indústries perilloses, sobre vehicles terrestres o sobre vaixells, la gama ALCO cobrfeix totes les necessitats.

Tots els grans carrossers de vehicles per extinció d'incendis confien aquesta part dels seus productes finals a empreses molt especialitzades i ALCO es una d'aquestes.

A continuació podeu veure uns prospectes de finals dels anys 60 i principis dels 70, on reconeixereu aquests importants elements situats en vehicles per tots coneguts.      Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada