dilluns, 17 d’agost de 2015

INTERSCHUTZ 2015 - VEHICLES RESCAT AERI, ESCALES I PLATAFORMES - GIMAEX
http://www.gimaex.com/?MainMenuID=2&MenuID=8


GIMAEX es un grup que integra diverses companyies i que opera des de 1934. Algunes companyies conegudes com la RIFFAUD (des de 2008) i la GICAR, ara son integrades totalment al grup.

Aquestes son les auto-escales exposades:

La novetat que va presentar a la INTERSCHUTZ 2015 era la primera escala al món fabricada parcialment amb fibra de carboni.
Com podreu observar a la primera imatge a dalt, una de les diferències que caracteritzen les escales GIMAEX , es que la base del parc de trams d'escala no ocupa més espai que la pròpia base del vehicle. En altres paraules, en un carrer estret, desplegant l'escala en sentit perpendicular a l'edifici on s'ha de fer el rescat, la base no sobre surt de l'ample total del vehicle.

GIMAEX - RIFFAUD EPC-18 PRV


GIMAEX ha establert al 2011 i amb la companyia de Turquia KATMERCILER una Joint Venture, GIMKAT, la qual fabrica entre altres, vehicles de bombers, a la planta que aquesta té a Cigli, Izmir.

A continuació, un catàleg en castellà de ECHELLES RIFFAUD dels anys 80, quan encara no estava integada a GIMAEX, on es pot observar la primera unitat adquirida per Bombers de Barcelona,sobre xassís EBRO, de 18 metres d'abast.    Catàleg de la col·lecció de Manel BieteCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada