dissabte, 22 d’agost de 2015

INTERSCHUTZ 2015 - VEHICLES EXTINTORS - EMPL - AUSTRIAJosef Empl es el nom del fundador de la firma EMPL que es crea al 1926 a la població austríaca de Kaltenbach, al Tirol, en un espai on els esports de neu i d'hivern son els reis.
 
El seu programa de fabricació té tres línies que son:
  • Vehicles d'emergències per a rescat i extinció d'incendis.
  • Vehicles comercials des de bolquets fins a vehicles tallers.
  • Vehicles per logística de transport, militars, ambulàncies, antidisturbis i especials.

Amb a prop de 500 treballadors, 4 centres de producció a Àustria i 2 a Alemanya, la EMPL té unes capacitats de fabricació i lliurament als mercats local i internacionals on opera regularment, molt importants. On més es lliuren els seus vehicles a part d'Àustria, es als mercats EMEA (Est, Orient Mitjà i Àsia) , i també al continent Africà. La  llista de països compradors, inclou des de la Xina, passant pels Emirats Àrabs, el Gabo,  Shanghai o Estònia.
 
Una de les característiques de EMPL es la seva capacitat per fer vehicles totalment a mida per a les empreses privades. Així empreses com la alemanya BASF o la sueca SECURITAS entre moltes altres, han adquirit al llarg dels anys, vehicles especials dissenyats per EMPL per els seus serveis privats de bombers a les seves factories ja siguin aquestes químiques, petrolíferes o d'altres sectors.
 
A la INTERSCHUTZ 2015, la EMPL va presentar diversos vehicles entre els que vull destacar els següents:
 
 
PRIMUS - NOUS ESTÀNDARDS EN VEHICLES D'EXTINCIÓ I RESCAT EMPL
 
 
 
 
 
Podeu veure aquí el PDF sencer amb les característiques d'aquest nou concepte, dissenyat per a cossos de bombers municipals.


VEHICLE INDUSTRIAL ILF3000/1000 PER A LA FACTORIA DE LA BASF A MINDEN
 

 
Aquest vehicle, incorpora un tanc d'aigua de 3.000 litres i un tanc d'escumogen de 1.000 litres, un generador de 30 kVA , un pal extensible de llum amb 6 projectors de xenó, un  frontal pivotant aspersor d'aigua, i un canó monitor amb caudal de 4000/2000 litres/m. Al sostre, les escales i els manegots per a subministrament d'aigua a la cisterna, estan col·locats sobre una base que es desplaça elèctricament cap el darrere i bascula a vall per facilitar les maniobres de càrrega i descàrrega, sistema que a Holanda ja fa anys que s'utilitza i que, ara, sembla que a la resta de països europeus s'anirà imposant, per la seva facilitat, seguretat i descàrrega de feina als bombers.  
 
 
VEHICLE INDUSTRIAL EMPL "SCORPIO" PER ALS BOMBERS DE LA "SECURITAS" A ALEMANYA
 
 


L'EMPL Escorpio, que podríem considerar un vehicle tri extintor,  disposa dels següents elements:
  • Tanc d'aigua de 2.000 litres
  • Tanc d'escumogen de 1.000 litres
  • Dipòsit de pols de 500 quilos
  • Braç hidràulic desplegable fins a 25 metres d'alçada, per a ús com a grua, suport de monitor, suport per a càmera tèrmica i de vídeo i també com a punt de subjecció per a una cistella de treball amb capacitat de fins a 1.300 quilos.  
 
 
 
 
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada