dissabte, 23 de maig de 2015

BRANBRIDGE - CARROSSER ANGLÈS SOBRE XASSÍS LAND ROVER

Possiblement recollit a la nostra visita a la INTERSCHUTZ 1980 a Hannover, el següent catàleg del carrosser anglès BRANBRIDGE, especialitzat en vehicles d'extinció d'incendis, sobre xassís LAND ROVER, segurament es una edició especial per a la fira de referència.
 
El model que ens detalla el catàleg, el Mark 1, estava equipat amb una bomba GODIVA UFP Mark 6 B/1/T amb la bomba central muntada al darrera, i dos tancs amb 318/456 litres d'aigua, una particularitat es que un d'aquests tancs, per equilibrar en qualsevol circumstància el vehicle, estava muntat al frontal del vehicle, substituint al para-xocs.
 
El catàleg fa menció del model Mark 2, a  la pàgina del darrera, bàsicament igual que el Mark 1, però amb cabina doble per a fins a 6 persones, i el model Mark 3, que es podia demanar amb dipòsit per a pols i bomba "A" o la versió "B" sense bomba.
 


  


Catàleg de la col·lecció de Manel Biete
 
 
Aprofitant els 65 anys dels Land Rover, el Team BHP, ha penjat a Internet aquest interessant catàleg especial sobre el mateix vehicle, que podeu veure també junt amb altres meravelles de la Land Rover en l'enllaç corresponent.
 
 
 
 
Imatge extreta de la pàgina http://www.carandclassic.co.uk/car/C584645 , un exercici de la Branbridge sens dubte original, sobre una plataforma VW furgoneta, amb tota la capacitat per anar a foc. Any 1975.
 
Imatge extreta del fòrum http://www.lrforum.com/forum/index.php?showtopic=33552 d'un altre vehicle de la Branbridge, aquest cop sense més detalls.
 
 
Segons sembla, la PILCHER-GREENE va seguir amb els dissenys dels models originals de la BRANBRIDGE fins el 1980. L'empresa es va liquidar al 1997.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada